Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...

Quart Penthouse

architecturepenthouserenovation

The project transforms an existing fragmented 70 square meter apartment into a house with a view, flooded with natural light and connected to the new open-to-sky terrace. The daily activities develop around a main open-plan space. The sleeping areas are clustered together with the bathroom and away from direct views, yet connected to the terrace.
.

Quart penthouse renovation - Open plan | Rocio ConesaView from entrance into the open-plan penthouse
.
Quart penthouse renovation - Open Plan | Rocio Conesa

View towards the new terrace
.

Quart penthouse renovation - Kitchen detail | Rocio Conesa

Detail of the kitchen and dining space
.

Quart penthouse renovation - Sink detail | Rocio Conesa

Detail of the colourful sink in the kitchen island
.Quart penthouse renovation - Living area | Rocio Conesa

View from the living room area towards the open space
.

Quart penthouse renovation - terrace | Rocio Conesa

The existing roof has been removed to provide a terrace
.

Quart penthouse renovation - Bedroom | Rocio Conesa

View of the bedroom with full-height cupboard and mirror
.

View of the new open-to-sky terrace from the bedroom
.

Quart penthouse renovation - Terrace rainy day | Rocio Conesa
View of the new open-to-sky terrace from the living area on a rainy day
.

Quart penthouse renovation - Bathroom | Rocio Conesa

View of the bathroom
.Quart penthouse renovation - Plan and section | Rocio Conesa

Plan and longitudinal section. Before and after the renovation
.

Quart penthouse renovation - Before and after the renovation | Rocio Conesa

Before and after the penthouse renovation

LOCATION

Valencia, Spain


Built

2016


CLIENT

Private


AREA

70 sqm


BUDGET

30.000 €


PUBLICATION

Photographs

Guillermo Martínez Miró, Rocío Conesa