Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
architecturerenovation

Miró Apartment

The intervention transforms a compartmented apartment with a small living room, dining room and kitchen, into a modern family house that revolves around a common living space. The demolition of partition walls allows south light to reach the otherwise dim north-oriented living area. Also the corridor gets natural light with a newly built polycarbonate and pine-wood partition that replaces the original brick wall.
 

La intervención conecta salón, comedor y cocina, antes compartimentados y de reducidas dimensiones, convirtiéndose este espacio en el centro de la casa. El aporte de luz en la estancia central mediante el derribo de tabiques se extiende a los pasillos con el filtro de policarbonato y madera de pino que separa de los dormitorios.


Location

Valencia, Spain

Built

2017

Client

Private

Area

90 sqm

Budget

15.000 €

PHOTOGRAPHS

Rocío Conesa, Guillermo Martínez Miró