Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
architecturerenovation

Azcárraga 34 Apartment

This apartment renovation was designed for a couple that wanted a contemporary home. The original apartment was highly compartmented, lacking natural light and ventilation in some of the rooms. The new distribution allows a confortable common space oriented towards the main street, while the bedrooms are located towards the quieter city block courtyard.

 

La pareja que iba a habitar la casa buscaba una distribución contemporánea, con 3 dormitorios y 2 baños. Partiendo de una planta muy compartimentada y con estancias sin ventilación, se consigue un amplio espacio de día con vistas a la calle mientras que los dormitorios principales se sitúan en la zona más tranquila del patio de manzana.


Location

Valencia, Spain

BUILT

2017

Client

Private

Area

100 sqm